Megmutatjuk nektek több nézőpontból is.

Fogadjátok sok szeretettel a tavunk körül és arról készült videóinkat. Számos versenyt és érdekességet mutatunk nektek.

Így talál meg minket

Bevezető videónk

Megmutatjuk nektek, hogy mi minden rejlik ebben a horgásztóban. Érdemes minket választani.

I. Bojlis Kupa 2020.

2020. szeptember 18-20. között megrendezésre került az első bojlis kupánk, ahol kilenc csapat mérkőzött meg a Mátravíz Horgásztó körül, Mezőtárkány mellett. A három napos verseny pénteken délután kezdődött meg, és egészen vasárnap délutánig tartott. A résztvevő horgászok nagy kitartással és szenvedéllyel harcoltak a legszebb halakért, a kissé szeles időjárási körülmények közepette is. Szombaton és vasárnap finom ebéd várta a részvevőket. Napközben a büféből tudtak feltöltekezni a horgászni vágyók. A halak főleg estefelé és kora reggel haraptak igazán jól a csalikra. A versenyt követően átadásra kerültek a díjak, így a nagy vándorserlegünk is. Köszönjük minden kedves versenyzőnek a részvételt és a kitartó horgászatot!

Első horgászversenyünk

Szép halak, rendezett környezet, büfé szolgáltatás, kedves horgászbarát kiszolgálás. Látogass el hozzánk, akár a családoddal együtt, és fogd ki a tó legnagyobb lakóját! Várunk Téged a Mátravíz Horgásztó partján, hogy érezd tavunk különlegességeit és varázsát. Kihívásokkal teli tapasztalatokat szerezhetsz ezen a váltakozó tulajdonságú vízfelületen. Nézd megvideónkat, hogy igazán megismerd ezt a helyet a tógazda és a tó horgászai által!

II. Mátravíz Bojlis Kupa 2021.

2021. június 3-6. között került megrendezésre a II. Mátravíz Bojlis Kupa. 9 csapat mérte össze tudását a 72 órás versenyen. A halak kapókedvükben voltak, hiszen az összfogás meghaladta a 800kg-ot. A cél az 5 legnagyobb hal kifogása volt. A versenyen a legjobb három csapat és a legnagyobb halat fogó horgászok kerültek díjazásra! Íme egy rövid előzetes a versenyről!

II. Mátravíz Bojlis Kupa 2021 Kisfilm.

2021. június 3-6. között került megrendezésre a II. Mátravíz Bojlis Kupa. 9 csapat mérte össze tudását a 72 órás versenyen. A halak kapókedvükben voltak, hiszen az összfogás meghaladta a 800kg-ot. A cél az 5 legnagyobb hal kifogása volt. A versenyen a legjobb három csapat és a legnagyobb halat fogó horgászok kerültek díjazásra! A horgászverseny történései mellett, a tó élővilágába és környezetébe is bepillantást nyerhettek. Fogadjátok szeretettel!

Igazán szép fogás nálunk

Rakós botos horgászat

Fogadjátok sok szeretettel ezt a filmet, melyet a Kistavunkon forgattunk. A filmben Jakab Géza által betekintést nyerhettek a rakós botos horgászatba és annak felszereléseibe. Aki szereti a rövid távos eseményben gazdag horgászatot, annak szívből ajánljuk ezt a tavunkat, melyet igazi erőgépek laknak!

III. Mátravíz Bojlis Kupa 2022.

Idén júniusban harmadik alkalommal gyűltek össze a horgászok a Bojlis kupánkra itt Mezőtárkányban. Változékony időjárással kellett a versenyzőknek megküzdeniük. A 96 órás verseny alatt volt kánikula, párás, borús idő és eső is. Az eddigi versenyeink közül ez volt a leghosszabb és egyben a legváltozatosabb is, a tó megmutatta szinte az összes arcát. A csapatok idén több mint 800 kg halat fogtak ki a tóból. A legtöbb halat fogó Haverok Carp Team összesen 280 kg tömegű zsákmányt csalt be a hálójába.

Haltelepítés a Mátravíz Horgásztónál

2022. november végén több mint két tucat gyönyörű hal érkezett hozzánk. Átlagosan 15 kg a mostani tömegük, de van köztük 19 kg körüli példány is. Reméljük sok örömöt leltek a kifogásukban, számunkra hatalmas élmény volt a telepítésük.

Fő támogatónk: